...

SEO Halmstad – SEO byrå för lokal sökmotoroptimering i Halmstad

Översikt

Sökmotoroptimering
(SEO) i Halmstad

Finns du på Google när dina kunder letar efter dig i?

Tusentals potentiella kunder söker efter dina produkter och tjänster varje dag på Google! Närmare bestämt 81% av alla internetanvändare mellan 16-64 år menar att de söker efter produkten innan de gör ett köp, större köp innebär i regel också fler antal sökningar. Syns ditt företag överst på Google? Om inte, förlorar ni fler och fler affärer till dem som gör. Vi ser till att er hemsida är sökmotoroptimerad och rankar högt på Googles sökmotor inom ert område.

En användare läser på om sökmotoroptimering

Ligger du lägre än 10a - får du inte mer än 3% av alla klick

SEO är arbetet du gör på din hemsida för att Google och alla andra sökmotorer ska hitta och visa upp den i sökresultatet. Det kan till exempel handla om textinnehållet på din hemsida. Har du tillräckligt mycket text för att sökmotorerna ska hitta dig? Är texten relevant? Använder ni er av rätt nyckelord? Hur ser metabeskrivningen ut? Med rätt kunskap om Googles utvärderingskriterier, optimerar vi din hemsida för att ligga högt och konvertera kunder via Google, och andra sökmotorer.

Vad söker dina kunder på?

Bakom varje sök på Google finns en avsikt. Söker någon efter ditt varumärke, har de hört om företaget och vill veta mer. Men en kundresa är sällan så linjär. Särskilt inte när det gäller större köp. 53% påstår att de internet-forskar för att försäkra sig om att köpet blir det bästa möjliga. Men hur vet du vilka sökfraser som används när någon internet-forskar i Halmstad, om just er produkt eller tjänst.

 

Inom SEO-sfären talar man om nyckelord och nyckelordsstrategi. När vi sökmotoroptimerar hemsidor gör vi först en branschanalys kring vilka sökfraser Google-sökare använder i Halmstad, för att hitta er. Därefter tar vi fram en nyckelordsstrategi för just er verksamhet.

En användare söker på nätet
Specialister på digital annonsering - vi tar ett helhetsansvar!

SEO-koll på hela branschen

Precis som en vanlig marknad med konkurrens, lever SEO också i en ständig föränderlig dragkamp. På samma sätt som konkurrenter tävlar om marknadsandelar, tävlar också företag digitalt om högsta nyckelordsposition. Som tur är har många företag i Sverige inte insett kraften av sökmotorer än. Det innebär inte att man kan sitta still, bara för att man har lyckats en gång.

När vi sökmotoroptimerar gör vi också en SEO-analys på era lokala konkurrenter. Vi ser till att ni behåller ett stadigt öga på hela den digitala marknaden.

Något spännande på gång i Halmstad?

Behöver du konsultation? Vill du ranka överst på Google? Välkommen att kontakta oss. Vi hjälper till med rådgivning och eventuellt samarbetsförslag. Inga köpkrav föreligger. Hos Svensk Mediabevakning får du alltid full support hela vägen.

överst