...

Om oss

Vi är en jordnära och personlig mediebyrå som jobbar långsiktigt med våra kunder och värdesätter just relationer väldigt högt. 

Vad gör oss unika

VI SER MÖJLIGHETERNA

Svensk Mediabevakning är en oberoende mediebyrå som grundades 2008 i Halmstad. Hos oss är alla kunder lika stora och lika viktiga. Det enda som skiljer dem åt är inriktning och behov. Vi vill att våra kunder skall nå sina uppsatta mål och vårt mål är att vi ska vara din långsiktiga partner som guidar dig genom mediebruset.

VI SKRÄDDARSYR LÖSNINGAR

Det finns inga färdiga ramar eller ”copy paste-tänk”, vi utgår från de utmaningar du som kund har och skräddarsyr helhetslösningar utifrån det.  Vår uppgift är att hitta platser och ytor där våra kunder får mest ut av varje investerad krona. Medielandskapet är i ständig förändring, och det kräver därför stor kunskap och noggrann uppföljning för att man ska kunna optimera och anpassa sin marknadsföring efter vad som ger resultat.

VI SER TILL ATT DU SYNS

Vår verktygslåda innefattar allt från den digitala rådgivningen till kreativa idéer. Vid ett samarbete ska varje kund känna sig trygg i att fortsätta utveckla sitt företags kärnkompetens, medan vi tar hand om synligheten, från ax till limpa genom; analys – medieplan – förhandlingar med valda medier – sjösättning av kampanjer – uppföljning och utvärdering.

Specialister på digital annonsering - vi tar ett helhetsansvar!

En personlig och flexibel webbyrå

Vi är välkända för vår vänliga kundservice och vår snabba support. Vår perfektion och detaljerade kunskap. Hos oss finns engagerade medarbetare som var och en är kunniga inom sitt kompetensområde. Du är välkommen att Kontakta oss så berättar vi hur vi kan göra ert företag mer lönsamt.

Vi brinner för det vi gör!

Hemsidor, webb, e-handel, datorsystem, programmering och optimering är några saker som vi tycker är otroligt roligt att jobba med! Vill du förändra din hemsida eller bygga en helt ny? Tycker du det är jobbigt med kravställning inför en upphandling? Vill du att din hemsida ska bli snabbare? Önskar du att du hade fler kunder i din webbshop? Tack vare vår kompetens och ett brett nätverk av partners som tillhör bland de bästa inom sitt respektive område kan vi hjälpa dig med det mesta inom den digitala världen.
kunskapsbank
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.