Sökmotoroptimering

Tusentals potentiella kunder söker efter ditt företags produkter & tjänster varje dag på Google! Syns ditt företag i toppen på Google?

Syns högst för viktiga sökfraser

De flesta använder idag Google för att leta information på internet. Därför hjälper vi våra kunder med sökmotoroptimering (SEO) av deras sajter för att de ska vara synliga på Google. Men det slutar inte där! Det gäller också att förvalta de besöken som kommer in från Google!

Klättra på Google

80% av kunders köpresor börjar på Google så exponera varumärket när någon söker på Google. Vi utvecklar en trovärdig & insäljande hemsida som konverterar besökare till nya kunder.

SEO är arbetet du gör på din hemsida för att Google och alla andra sökmotorer ska kunna hitta den och visa upp den i sökresultatet. Det kan till exempel handla om textinnehållet, copyn, på din hemsida. Har du tillräckligt mycket text för att sökmotorerna ska hitta dig? Är texten relevant? Använder du dig av rätt nyckelord? Hur ser metabeskrivningen ut?

Öka företagets lönsamhet & ROI

SEO innehåller många delar och det är inte lätt för en oinvigd att ha koll på allting. SEO lever i ständig förändring och man kan inte sitta nöjd bara för att man har lyckats en gång. Det blir dessutom viktigare och viktigare att ha en mobilanpassad hemsida. Google ändrar ständigt sina krav och premierar numera hemsidor som är mobilvänliga. Mobilanpassning är en rankingfaktor som väger tyngre och tyngre.