...

Webshop

Modern & framtidssäker e-handel. Vi är en modern webbyrå som skapar webbprojekt för alla företag, stora som små, nystartat som väletablerat. Vi producerar webbutiker som genererar mycket försäljning och skapar mervärde med en framtidssäker design.

Öka försäljningen med oss

Vi börjar alltid med en digital förstudie där vi tillsammans går igenom nuläget; mål, förutsättningar samt förväntningar. Beroende på projektets omfattning så innehåller detta ofta en konkurrens-, sökords- och teknisk plattformsanalys på valda marknader och/eller kanaler. Allt för att skapa en digital strategi anpassad för er verksamhet.
en person letar skor på olika webbplatser

Design

Design är för oss en väldigt stor del av hela processen när vi tar fram en ny e-handel. Eftersom människor ofta tar beslut med känslor tar vi hjälp av färger, fonter och bilder för att skapa rätt känsla för just er målgrupp. Rätt känsla är lika med mer affärer kort sagt. Alla våra utvecklare har en bakgrund inom design vilket gör att slutresultatet alltid blir lika bra som skisserna.

Engagerande & Konverterande

Ett strategiuppdrag innebär att identifiera och konkretisera de affärsmål som finns för just er verksamhet och vilken del e-handelssatsningen kan och bör ha. Vi hjälper er att sätta upp en digital strategi där vårt perspektiv alltid är långsiktigt och vi försöker hitta den optimala balansen mellan varumärkesbygge och försäljning. Vi ger er råd kring en shoppingupplevelse som både är engagerande och konverterande. 

En kund tittar på sin färdiga webbdesign