...

Webbdesign i Varberg

Om alla andra syns, har du då råd att inte synas?

Webben har blivit ett kärt hem i mångas vardag, det har också blivit här första intryck sker. Hela 63% menar att de spanar in webbplatsen innan de gör en beställning. Och det tar runt bara en tjugondels sekund innan besökaren undermedvetet bestämt sig om ditt företags förtroende. Tänk om ni inte finns på webben då? Det kan kosta er mer än vad ni räknar med.

Bra hemsidor kräver inte längre en doktorsexamen för att användas

I en bra webbdesign går form och funktion hand i hand. Våra webbdesigners är specialiserade i att utveckla användarvänliga hemsidor, såväl för användare som besökare. Er personal behöver ingen koderfarenhet för att själva administrera er nya hemsida. Uppdatera produktkatalogen, lägg upp nya bilder eller t.o.m. chatta direkt med webbesökaren. Det blir inte svårare än att publicera ett nytt inlägg på Facebook. Och för den som tar sig an administrationsansvaret för hemsidan – är det lika enkelt att organisera.

Alla våra hemsidor testas och övervakas oavbrutet för att försäkra er med det bästa skyddet mot angripare och annan skadlig programvara.

Konverteringsoptimerade hemsidor skapar dubbelt så många fler affärer

En webbplats får trafik – men ingen klickar någonstans? Hemsidan är med störst sannolikhet inte konverteringsoptimerad (även kallat CRO). Hemsidor som saknar konverteringsoptimering går miste om mer än dubbelt så många affärer. En konvertering innebär en önskad handling av webbesökaren. Handlingen kan vara en nedladdning, beställning, kontakt eller att läsa något speciellt på hemsidan.

Här är det viktigt att redan från början funderar kring köpresan och hur besökaren leds mot konvertering. Det är viktigt att du som beställare funderar på vad webbplatsen ska fylla för syfte för besökaren och hur man vill att konverteringen ska ske för olika besökare. Våra webbdesigners i Varberg hjälper dig att optimera hemsidan för hela den digitala köpresa

Vi utvecklar användarvänliga hemsidor

Från idé och koncept till färdig webbplats

Hos oss låter vi din branschinsikt samverka med kreativitet och digital spetskompetens. Vi vet att nya idéer kan droppa från klar himmel. Följer man inte upp kan de försvinna lika snabbt. Vi vill därför se till att det blir både enkelt och roligt för er att snabbt forma er nya webbplats med idéer. Vi arbetar därför enligt en iterativ designprocess. Processen bygger på tät återkoppling mellan dig och våra webbdesigners. Varje projekt har en egen projektledare, som också fungerar som kontaktperson. Skulle du få en ny idé – är du bara ett samtal ifrån realisering. Regelbundna avstämningar bokas även in. Vid varje avstämning behandlar vi en ny milstolpe i resan mot din nya färdiga webbplats.

Eftersom vi arbetar över nationella gränser, använder vi oss av digitala verktyg för att enkelt kunna hålla avstämningar, visa upp design och diskutera detaljlösningar.

Något spännande på gång i Varberg?

Behöver du konsultation av våra webbdesigners? Är du i behov av en webbplats? Välkommen att kontakta oss. Vi hjälper till med rådgivning och eventuellt samarbetsförslag. Inga köpkrav föreligger. Hos Svensk Mediabevakning får du alltid full support hela vägen.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.