...

Support & Drift

Med oss som partner kan du lägga dina digitala problem i våra händer. Vi tar hand om hosting, backup, säkerhet och uppdateringar. 

Förvalta er investering

Vi har en dedikerad förvaltningsavdelning som hanterar förvaltning, drift och vidareutveckling så att ni får ut största möjliga nytta och värde av er WordPress-webbplats. Med vårt servicepaket minskar ni risken för eventuella driftstörningar i framtiden.
Specialister på digital annonsering - vi tar ett helhetsansvar!

Hosting

Oavsett om ni driver en privat blogg eller en affärskritisk e-handelsplattform ska ni kunna sova gott på natten. Vi garanterar 99.999% upptid, automatiska backuper och säkra servrar. 

De flesta företagshemsidor klarar sig på vårt baspaket men ska er plattform ta emot 500.000 besökare per vecka sätter vi en skräddarsydd servrar åt er. Alltid med samma säkerhet och upptid.

Drift & Säkerhet

Löpande underhåll och uppdateringar är lika viktigt som att byta olja i bilen. Vi erbjuder drift-avtal där vi löpande ser till att er hemsida / plattform är uppdaterad och säker.

Vi tar säkerhet på stort allvar och med hjälp av brandväggar, IP-blockering, kod-scanning, kryptering och kod skriven efter “best practise” så ser vi till att er plattform är säker. Det första skälet att en WordPress-sida blir hackad idag är osäker hosting. Efter det kommer osäkra lösenord till administrationsgränssnittet. Vi ser till att dessa två plus alla andra vanliga säkerhetsbrister täpps till.

En användare analyserar sina Google annonser