Social Media Annonsering

Helhetslösning för sociala medier. Vi hjälper er med era sociala medier från strategi, produktion och publicering till optimering och uppföljning.

Konverteringsdriven annonsering

Annonsering i sociala medier är en investering inget företag har råd att låta bli. Vår spetskompetens är att konvertera nya kunder, öka försäljningen och maximera investeringen. Med målgruppssegmentering, data, A/B testing, spårning och analys jobbar vi ständigt för att överträffa det uppsatta målet.

Engagera & konvertera

Vi gör ert budskap synligt i sociala medier. Köpt eller förtjänat. Kampanj eller löpande närvaro. Vårt kunnande om sociala medier och er kunskap om er bransch, era förutsättningar och er målgrupp – tillsammans bygger vi ert varumärke, ökar engagemanget eller driver försäljning och konvertering i sociala kanaler. 

Vi tar ansvar för att – i enlighet med den i förväg uppsatta digitala strategin och den framtagna aktivitets- och contentplanen – skapa, paketera och publicera innehåll i alla era digitala kanaler.

Maximal räckvidd

Det är inte några konstigheter. Med rätt innehåll, engagemang och tajming är det enkelt att öka räckvidden! Anpassat innehåll och en hög aktiv närvaro gör en jättestor skillnad i aktiviteten bland följare.

Vi är en förlängd arm av din marknadsavdelning. Vi tar hand om era sociala medier så att ni kan fokusera på det ni gör bäst.