Google Ads (Adwords)

För oss är det en självklarhet att utöver bygga er webbplats också hjälpa er med er verksamhets digitala annonsering. Vi hjälper er från sökordsanalys och remarketing till löpande annonsering.

Nå rätt kunder i rätt affärsläge

Någonting som många missar är uppföljningen på vilka annonser som faktiskt genererar konvertering. Ett klick på en annons ger långt ifrån en lyckad konvertering, därför är uppföljning och optimering ett måste för att faktiskt få en annons att bidra till en ökad konvertering.

Trafik & Konvertering

Vi utför först en sökordsanalys i Google Ads för att finna vad era kunder söker på, utifrån denna så bygger vi kampanjer för att driva relevant trafik med hög konverteringsgrad till er webbplats. 

Vi implementerar konverteringsspårning för er Google Ads kampanj för att avläsa vilka av sökorden som konverterar till faktiska kunder, vi kan på kronan se vad en kund kostar och vilken intäkt vi får tillbaka. I vårt största paket bygger vi även landningssidor som vi sedan A/B testar för högsta möjliga konverteringsgrad. Perfekt för bolag som vill generera Leads till sin säljorganisation.

Analys & Optimering

För att generera långsiktigt lönsamma kampanjer så krävs det kontinuerliga uppdateringar av ert Google Adskonto. Vi finns där och sköter detta med olika intervall beroende på vilken tjänst du har hos oss. Det är viktigt att förstå att desto oftare vi optimerar kampanjerna, desto lägre blir kostnaden för Google Adskampanjerna och desto högre blir intäkterna då vi kan lägga mer fokus på sökord med hög konverteringsgrad.